Sarjoja 5-6kpl, toistoja pari-kolmekymmentä. Paitsi Kelmin pakkonoudossa, missä toistoja vaan viisi/sarja.

Kelmille noutoa pakkona. Eli sormin kuono auki, kapula suuhun ja sitten rauhallista kehua ja kaulan rapsutusta. "Kiitos" ja saa irrottaa. Palkkana iso pala nakkia. Kerran kun meinasi kapulan pudottaa, ottikin paremman otteen ja nosti päätään. Tästä tietysti isompi palkka ja isommat kehut.

Sesille kaukokäskyjä. Hyvin on oppi mennyt perille, nämä toimii sisätiloissa jo 90% oikein. Seuraavaksi siis häiriöiden lisäämistä. Otettiin myös seuraamista idealla emäntä pyörii kuin väkkyrä ja koira hakee oikean paikan aina kun emäntä pysähtyy. Vähän tuli taas vinoutta, mutta suurimmaksi osaksi OK. Tätä tehtiin, koska Sesille on PA opetettu alkujaan vinoksi, joten vaatii jatkuvaa vahvistamista pysyäkseen suorana.

Molemmille myös hyppyä, esteenä muovinen sängynaluslaatikon kansi, korkeus n.35cm ja leveys vajaa metri. Kelmillä sujuu hyvin, mutta Sesi yhä vaan meinaa, että palkka on esteen toisella puolella ja hänen tapansa hankkiutua sinne ei ole merkityksellinen. Eli lyhyesti sanottuna Sesi kiertää esteen. Tätä annoin sen sählätä niin paljon kuin halusi, kyllä se lopulta alkoi hyppäämään ja sen jälkeen ei enää kiertänyt.

Sesille myös vähän kapulan pitämistä, kun se rakkaan kapulansa bongasi niin piti sitten ottaa neidin lempparia vähän.